👨‍🏭 Mies tehdas työntekijä hymiö

Mitä 👨‍🏭 tarkoittaa?

👨‍🏭 hymiön nimi on Mies tehdas työntekijä, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Ihmiset ja keho kategoriaan jossa on yhteensä 454 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Emoji 11.0 julkaisua vuonna 2018.

👨‍🏭 emojin käyttö

Voit käyttää 👨‍🏭 Mies tehdas työntekijä emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa 👨‍🏭 emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Mies tehdas työntekijä hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida 👨‍🏭 hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

👨‍🏭 symbolin koodaus

👨‍🏭 symbolin Unicode koodi on U+1f468 U+200d U+1f3ed ja ALT Alt+1f468. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää 👨‍🏭, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa 👨‍🏭.

👨‍🏭 Mies tehdas työntekijä emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Emoji 11.0 julkaisussa oli englanniksi Man Factory Worker. Vuonna 2018 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on People & Body.

Yhteenveto 👨‍🏭 hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: 👨‍🏭 Mies tehdas työntekijä
  • Kategoria: Ihmiset ja keho
  • Julkaisu: Emoji 11.0 (2018)
  • Unicode: U+1f468 U+200d U+1f3ed
  • ALT: Alt+1f468
  • HTML: 👨‍🏭 tai 👨‍🏭
  • Englanniksi: Man Factory Worker (People & Body)