🏋️‍♂️ Mies nostaa painoja hymiö

Mitä 🏋️‍♂️ tarkoittaa?

🏋️‍♂️ hymiön nimi on Mies nostaa painoja, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Ihmiset ja keho kategoriaan jossa on yhteensä 454 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Emoji 11.0 julkaisua vuonna 2018.

🏋️‍♂️ emojin käyttö

Voit käyttää 🏋️‍♂️ Mies nostaa painoja emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa 🏋️‍♂️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Mies nostaa painoja hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida 🏋️‍♂️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

🏋️‍♂️ symbolin koodaus

🏋️‍♂️ symbolin Unicode koodi on U+1f3cb U+fe0f U+200d U+2642 U+fe0f ja ALT Alt+1f3cb. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää 🏋️‍♂️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa 🏋️‍♂️.

🏋️‍♂️ Mies nostaa painoja emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Emoji 11.0 julkaisussa oli englanniksi Man Lifting Weights. Vuonna 2018 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on People & Body.

Yhteenveto 🏋️‍♂️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: 🏋️‍♂️ Mies nostaa painoja
  • Kategoria: Ihmiset ja keho
  • Julkaisu: Emoji 11.0 (2018)
  • Unicode: U+1f3cb U+fe0f U+200d U+2642 U+fe0f
  • ALT: Alt+1f3cb
  • HTML: 🏋️‍♂️ tai 🏋️‍♂️
  • Englanniksi: Man Lifting Weights (People & Body)