🗺️ Maailmankartta hymiö

Mitä 🗺️ tarkoittaa?

🗺️ hymiön nimi on Maailmankartta, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Matkustaminen ja paikat kategoriaan jossa on yhteensä 215 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 6.0 julkaisua vuonna 2010.

🗺️ emojin käyttö

Voit käyttää 🗺️ Maailmankartta emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa 🗺️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Maailmankartta hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida 🗺️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

🗺️ symbolin koodaus

🗺️ symbolin Unicode koodi on U+1f5fa U+fe0f ja ALT Alt+1f5fa. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää 🗺️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa 🗺️.

🗺️ Maailmankartta emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 6.0 julkaisussa oli englanniksi World Map. Vuonna 2010 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Travel & Places.

Yhteenveto 🗺️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: 🗺️ Maailmankartta
  • Kategoria: Matkustaminen ja paikat
  • Julkaisu: Unicode 6.0 (2010)
  • Unicode: U+1f5fa U+fe0f
  • ALT: Alt+1f5fa
  • HTML: 🗺️ tai 🗺️
  • Englanniksi: World Map (Travel & Places)