🏔️ Lumihuippuinen vuori hymiö

Mitä 🏔️ tarkoittaa?

🏔️ hymiön nimi on Lumihuippuinen vuori, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Matkustaminen ja paikat kategoriaan jossa on yhteensä 215 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 6.0 julkaisua vuonna 2010.

🏔️ emojin käyttö

Voit käyttää 🏔️ Lumihuippuinen vuori emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa 🏔️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Lumihuippuinen vuori hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida 🏔️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

🏔️ symbolin koodaus

🏔️ symbolin Unicode koodi on U+1f3d4 U+fe0f ja ALT Alt+1f3d4. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää 🏔️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa 🏔️.

🏔️ Lumihuippuinen vuori emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 6.0 julkaisussa oli englanniksi Snow-Capped Mountain. Vuonna 2010 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Travel & Places.

Yhteenveto 🏔️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: 🏔️ Lumihuippuinen vuori
  • Kategoria: Matkustaminen ja paikat
  • Julkaisu: Unicode 6.0 (2010)
  • Unicode: U+1f3d4 U+fe0f
  • ALT: Alt+1f3d4
  • HTML: 🏔️ tai 🏔️
  • Englanniksi: Snow-Capped Mountain (Travel & Places)