🏜️ Aavikko hymiö

Mitä 🏜️ tarkoittaa?

🏜️ hymiön nimi on Aavikko, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Matkustaminen ja paikat kategoriaan jossa on yhteensä 215 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 7.0 julkaisua vuonna 2014.

🏜️ emojin käyttö

Voit käyttää 🏜️ Aavikko emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa 🏜️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Aavikko hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida 🏜️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

🏜️ symbolin koodaus

🏜️ symbolin Unicode koodi on U+1f3dc U+fe0f ja ALT Alt+1f3dc. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää 🏜️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa 🏜️.

🏜️ Aavikko emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 7.0 julkaisussa oli englanniksi Desert. Vuonna 2014 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Travel & Places.

Yhteenveto 🏜️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: 🏜️ Aavikko
  • Kategoria: Matkustaminen ja paikat
  • Julkaisu: Unicode 7.0 (2014)
  • Unicode: U+1f3dc U+fe0f
  • ALT: Alt+1f3dc
  • HTML: 🏜️ tai 🏜️
  • Englanniksi: Desert (Travel & Places)