🏎️ Kilpa-auto hymiö

Mitä 🏎️ tarkoittaa?

🏎️ hymiön nimi on Kilpa-auto, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Matkustaminen ja paikat kategoriaan jossa on yhteensä 215 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 6.0 julkaisua vuonna 2010.

🏎️ emojin käyttö

Voit käyttää 🏎️ Kilpa-auto emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa 🏎️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Kilpa-auto hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida 🏎️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

🏎️ symbolin koodaus

🏎️ symbolin Unicode koodi on U+1f3ce U+fe0f ja ALT Alt+1f3ce. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää 🏎️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa 🏎️.

🏎️ Kilpa-auto emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 6.0 julkaisussa oli englanniksi Racing Car. Vuonna 2010 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Travel & Places.

Yhteenveto 🏎️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: 🏎️ Kilpa-auto
  • Kategoria: Matkustaminen ja paikat
  • Julkaisu: Unicode 6.0 (2010)
  • Unicode: U+1f3ce U+fe0f
  • ALT: Alt+1f3ce
  • HTML: 🏎️ tai 🏎️
  • Englanniksi: Racing Car (Travel & Places)