🌪️ Tornado hymiö

Mitä 🌪️ tarkoittaa?

🌪️ hymiön nimi on Tornado, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Matkustaminen ja paikat kategoriaan jossa on yhteensä 215 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 7.0 julkaisua vuonna 2014.

🌪️ emojin käyttö

Voit käyttää 🌪️ Tornado emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa 🌪️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Tornado hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida 🌪️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

🌪️ symbolin koodaus

🌪️ symbolin Unicode koodi on U+1f32a U+fe0f ja ALT Alt+1f32a. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää 🌪️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa 🌪️.

🌪️ Tornado emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 7.0 julkaisussa oli englanniksi Tornado. Vuonna 2014 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Travel & Places.

Yhteenveto 🌪️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: 🌪️ Tornado
  • Kategoria: Matkustaminen ja paikat
  • Julkaisu: Unicode 7.0 (2014)
  • Unicode: U+1f32a U+fe0f
  • ALT: Alt+1f32a
  • HTML: 🌪️ tai 🌪️
  • Englanniksi: Tornado (Travel & Places)