🖥️ Pöytätietokone hymiö

Mitä 🖥️ tarkoittaa?

🖥️ hymiön nimi on Pöytätietokone, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Tavarat ja esineet kategoriaan jossa on yhteensä 250 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 6.0 julkaisua vuonna 2010.

🖥️ emojin käyttö

Voit käyttää 🖥️ Pöytätietokone emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa 🖥️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Pöytätietokone hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida 🖥️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

🖥️ symbolin koodaus

🖥️ symbolin Unicode koodi on U+1f5a5 U+fe0f ja ALT Alt+1f5a5. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää 🖥️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa 🖥️.

🖥️ Pöytätietokone emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 6.0 julkaisussa oli englanniksi Desktop Computer. Vuonna 2010 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Objects.

Yhteenveto 🖥️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: 🖥️ Pöytätietokone
  • Kategoria: Tavarat ja esineet
  • Julkaisu: Unicode 6.0 (2010)
  • Unicode: U+1f5a5 U+fe0f
  • ALT: Alt+1f5a5
  • HTML: 🖥️ tai 🖥️
  • Englanniksi: Desktop Computer (Objects)