🖲️ Ohjauspallo hymiö

Mitä 🖲️ tarkoittaa?

🖲️ hymiön nimi on Ohjauspallo, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Tavarat ja esineet kategoriaan jossa on yhteensä 250 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 7.0 julkaisua vuonna 2014.

🖲️ emojin käyttö

Voit käyttää 🖲️ Ohjauspallo emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa 🖲️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Ohjauspallo hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida 🖲️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

🖲️ symbolin koodaus

🖲️ symbolin Unicode koodi on U+1f5b2 U+fe0f ja ALT Alt+1f5b2. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää 🖲️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa 🖲️.

🖲️ Ohjauspallo emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 7.0 julkaisussa oli englanniksi Trackball. Vuonna 2014 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Objects.

Yhteenveto 🖲️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: 🖲️ Ohjauspallo
  • Kategoria: Tavarat ja esineet
  • Julkaisu: Unicode 7.0 (2014)
  • Unicode: U+1f5b2 U+fe0f
  • ALT: Alt+1f5b2
  • HTML: 🖲️ tai 🖲️
  • Englanniksi: Trackball (Objects)