✉️ Kirjekuori hymiö

Mitä ✉️ tarkoittaa?

✉️ hymiön nimi on Kirjekuori, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Tavarat ja esineet kategoriaan jossa on yhteensä 250 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 11.0 julkaisua vuonna 2018.

✉️ emojin käyttö

Voit käyttää ✉️ Kirjekuori emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa ✉️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Kirjekuori hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida ✉️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

✉️ symbolin koodaus

✉️ symbolin Unicode koodi on U+2709 U+fe0f ja ALT Alt+2709. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää ✉️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa ✉️.

✉️ Kirjekuori emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 11.0 julkaisussa oli englanniksi Envelope. Vuonna 2018 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Objects.

Yhteenveto ✉️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: ✉️ Kirjekuori
  • Kategoria: Tavarat ja esineet
  • Julkaisu: Unicode 11.0 (2018)
  • Unicode: U+2709 U+fe0f
  • ALT: Alt+2709
  • HTML: ✉️ tai ✉️
  • Englanniksi: Envelope (Objects)