🗃️ Korttitiedostolaatikko hymiö

Mitä 🗃️ tarkoittaa?

🗃️ hymiön nimi on Korttitiedostolaatikko, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Tavarat ja esineet kategoriaan jossa on yhteensä 250 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 6.0 julkaisua vuonna 2010.

🗃️ emojin käyttö

Voit käyttää 🗃️ Korttitiedostolaatikko emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa 🗃️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Korttitiedostolaatikko hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida 🗃️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

🗃️ symbolin koodaus

🗃️ symbolin Unicode koodi on U+1f5c3 U+fe0f ja ALT Alt+1f5c3. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää 🗃️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa 🗃️.

🗃️ Korttitiedostolaatikko emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 6.0 julkaisussa oli englanniksi Card File Box. Vuonna 2010 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Objects.

Yhteenveto 🗃️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: 🗃️ Korttitiedostolaatikko
  • Kategoria: Tavarat ja esineet
  • Julkaisu: Unicode 6.0 (2010)
  • Unicode: U+1f5c3 U+fe0f
  • ALT: Alt+1f5c3
  • HTML: 🗃️ tai 🗃️
  • Englanniksi: Card File Box (Objects)