🗄️ Arkistokaappi hymiö

Mitä 🗄️ tarkoittaa?

🗄️ hymiön nimi on Arkistokaappi, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Tavarat ja esineet kategoriaan jossa on yhteensä 250 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 7.0 julkaisua vuonna 2014.

🗄️ emojin käyttö

Voit käyttää 🗄️ Arkistokaappi emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa 🗄️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Arkistokaappi hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida 🗄️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

🗄️ symbolin koodaus

🗄️ symbolin Unicode koodi on U+1f5c4 U+fe0f ja ALT Alt+1f5c4. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää 🗄️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa 🗄️.

🗄️ Arkistokaappi emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 7.0 julkaisussa oli englanniksi File Cabinet. Vuonna 2014 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Objects.

Yhteenveto 🗄️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: 🗄️ Arkistokaappi
  • Kategoria: Tavarat ja esineet
  • Julkaisu: Unicode 7.0 (2014)
  • Unicode: U+1f5c4 U+fe0f
  • ALT: Alt+1f5c4
  • HTML: 🗄️ tai 🗄️
  • Englanniksi: File Cabinet (Objects)