⚖️ Tasapainoasteikko hymiö

Mitä ⚖️ tarkoittaa?

⚖️ hymiön nimi on Tasapainoasteikko, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Tavarat ja esineet kategoriaan jossa on yhteensä 250 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 4.1 julkaisua vuonna 2005.

⚖️ emojin käyttö

Voit käyttää ⚖️ Tasapainoasteikko emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa ⚖️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Tasapainoasteikko hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida ⚖️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

⚖️ symbolin koodaus

⚖️ symbolin Unicode koodi on U+2696 U+fe0f ja ALT Alt+2696. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää ⚖️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa ⚖️.

⚖️ Tasapainoasteikko emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 4.1 julkaisussa oli englanniksi Balance Scale. Vuonna 2005 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Objects.

Yhteenveto ⚖️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: ⚖️ Tasapainoasteikko
  • Kategoria: Tavarat ja esineet
  • Julkaisu: Unicode 4.1 (2005)
  • Unicode: U+2696 U+fe0f
  • ALT: Alt+2696
  • HTML: ⚖️ tai ⚖️
  • Englanniksi: Balance Scale (Objects)