🛋️ Sohva ja lamppu hymiö

Mitä 🛋️ tarkoittaa?

🛋️ hymiön nimi on Sohva ja lamppu, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Tavarat ja esineet kategoriaan jossa on yhteensä 250 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 13.0 julkaisua vuonna 2020.

🛋️ emojin käyttö

Voit käyttää 🛋️ Sohva ja lamppu emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa 🛋️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Sohva ja lamppu hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida 🛋️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

🛋️ symbolin koodaus

🛋️ symbolin Unicode koodi on U+1f6cb U+fe0f ja ALT Alt+1f6cb. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää 🛋️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa 🛋️.

🛋️ Sohva ja lamppu emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 13.0 julkaisussa oli englanniksi Couch and Lamp. Vuonna 2020 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Objects.

Yhteenveto 🛋️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: 🛋️ Sohva ja lamppu
  • Kategoria: Tavarat ja esineet
  • Julkaisu: Unicode 13.0 (2020)
  • Unicode: U+1f6cb U+fe0f
  • ALT: Alt+1f6cb
  • HTML: 🛋️ tai 🛋️
  • Englanniksi: Couch and Lamp (Objects)