⚰️ Ruumisarkku hymiö

Mitä ⚰️ tarkoittaa?

⚰️ hymiön nimi on Ruumisarkku, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Tavarat ja esineet kategoriaan jossa on yhteensä 250 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 9.0 julkaisua vuonna 2016.

⚰️ emojin käyttö

Voit käyttää ⚰️ Ruumisarkku emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa ⚰️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Ruumisarkku hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida ⚰️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

⚰️ symbolin koodaus

⚰️ symbolin Unicode koodi on U+26b0 U+fe0f ja ALT Alt+26b0. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää ⚰️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa ⚰️.

⚰️ Ruumisarkku emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 9.0 julkaisussa oli englanniksi Coffin. Vuonna 2016 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Objects.

Yhteenveto ⚰️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: ⚰️ Ruumisarkku
  • Kategoria: Tavarat ja esineet
  • Julkaisu: Unicode 9.0 (2016)
  • Unicode: U+26b0 U+fe0f
  • ALT: Alt+26b0
  • HTML: ⚰️ tai ⚰️
  • Englanniksi: Coffin (Objects)