⚱️ Tuhkauurna hymiö

Mitä ⚱️ tarkoittaa?

⚱️ hymiön nimi on Tuhkauurna, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Tavarat ja esineet kategoriaan jossa on yhteensä 250 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 4.1 julkaisua vuonna 2005.

⚱️ emojin käyttö

Voit käyttää ⚱️ Tuhkauurna emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa ⚱️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Tuhkauurna hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida ⚱️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

⚱️ symbolin koodaus

⚱️ symbolin Unicode koodi on U+26b1 U+fe0f ja ALT Alt+26b1. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää ⚱️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa ⚱️.

⚱️ Tuhkauurna emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 4.1 julkaisussa oli englanniksi Funeral Urn. Vuonna 2005 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Objects.

Yhteenveto ⚱️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: ⚱️ Tuhkauurna
  • Kategoria: Tavarat ja esineet
  • Julkaisu: Unicode 4.1 (2005)
  • Unicode: U+26b1 U+fe0f
  • ALT: Alt+26b1
  • HTML: ⚱️ tai ⚱️
  • Englanniksi: Funeral Urn (Objects)