↖️ Vasen nuoli ylöspäin hymiö

Mitä ↖️ tarkoittaa?

↖️ hymiön nimi on Vasen nuoli ylöspäin, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Symbolit kategoriaan jossa on yhteensä 199 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 1.1 julkaisua vuonna 1993.

↖️ emojin käyttö

Voit käyttää ↖️ Vasen nuoli ylöspäin emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa ↖️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Vasen nuoli ylöspäin hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida ↖️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

↖️ symbolin koodaus

↖️ symbolin Unicode koodi on U+2196 U+fe0f ja ALT Alt+2196. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää ↖️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa ↖️.

↖️ Vasen nuoli ylöspäin emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 1.1 julkaisussa oli englanniksi Up-Left Arrow. Vuonna 1993 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Symbols.

Yhteenveto ↖️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: ↖️ Vasen nuoli ylöspäin
  • Kategoria: Symbolit
  • Julkaisu: Unicode 1.1 (1993)
  • Unicode: U+2196 U+fe0f
  • ALT: Alt+2196
  • HTML: ↖️ tai ↖️
  • Englanniksi: Up-Left Arrow (Symbols)