⏭️ Seuraava raitapainike hymiö

Mitä ⏭️ tarkoittaa?

⏭️ hymiön nimi on Seuraava raitapainike, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Symbolit kategoriaan jossa on yhteensä 199 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 6.0 julkaisua vuonna 2010.

⏭️ emojin käyttö

Voit käyttää ⏭️ Seuraava raitapainike emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa ⏭️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Seuraava raitapainike hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida ⏭️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

⏭️ symbolin koodaus

⏭️ symbolin Unicode koodi on U+23ed U+fe0f ja ALT Alt+23ed. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää ⏭️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa ⏭️.

⏭️ Seuraava raitapainike emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 6.0 julkaisussa oli englanniksi Next Track Button. Vuonna 2010 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Symbols.

Yhteenveto ⏭️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: ⏭️ Seuraava raitapainike
  • Kategoria: Symbolit
  • Julkaisu: Unicode 6.0 (2010)
  • Unicode: U+23ed U+fe0f
  • ALT: Alt+23ed
  • HTML: ⏭️ tai ⏭️
  • Englanniksi: Next Track Button (Symbols)