⏯️ Toisto- tai taukopainike hymiö

Mitä ⏯️ tarkoittaa?

⏯️ hymiön nimi on Toisto- tai taukopainike, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Symbolit kategoriaan jossa on yhteensä 199 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 8.0 julkaisua vuonna 2015.

⏯️ emojin käyttö

Voit käyttää ⏯️ Toisto- tai taukopainike emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa ⏯️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Toisto- tai taukopainike hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida ⏯️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

⏯️ symbolin koodaus

⏯️ symbolin Unicode koodi on U+23ef U+fe0f ja ALT Alt+23ef. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää ⏯️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa ⏯️.

⏯️ Toisto- tai taukopainike emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 8.0 julkaisussa oli englanniksi Play or Pause Button. Vuonna 2015 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Symbols.

Yhteenveto ⏯️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: ⏯️ Toisto- tai taukopainike
  • Kategoria: Symbolit
  • Julkaisu: Unicode 8.0 (2015)
  • Unicode: U+23ef U+fe0f
  • ALT: Alt+23ef
  • HTML: ⏯️ tai ⏯️
  • Englanniksi: Play or Pause Button (Symbols)