⚜️ Fleur-de-lis symboli hymiö

Mitä ⚜️ tarkoittaa?

⚜️ hymiön nimi on Fleur-de-lis symboli, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Symbolit kategoriaan jossa on yhteensä 199 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 6.0 julkaisua vuonna 2010.

⚜️ emojin käyttö

Voit käyttää ⚜️ Fleur-de-lis symboli emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa ⚜️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Fleur-de-lis symboli hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida ⚜️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

⚜️ symbolin koodaus

⚜️ symbolin Unicode koodi on U+269c U+fe0f ja ALT Alt+269c. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää ⚜️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa ⚜️.

⚜️ Fleur-de-lis symboli emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 6.0 julkaisussa oli englanniksi Fleur-De-Lis. Vuonna 2010 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Symbols.

Yhteenveto ⚜️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: ⚜️ Fleur-de-lis symboli
  • Kategoria: Symbolit
  • Julkaisu: Unicode 6.0 (2010)
  • Unicode: U+269c U+fe0f
  • ALT: Alt+269c
  • HTML: ⚜️ tai ⚜️
  • Englanniksi: Fleur-De-Lis (Symbols)