✴️ Kahdeksanteräinen tähti hymiö

Mitä ✴️ tarkoittaa?

✴️ hymiön nimi on Kahdeksanteräinen tähti, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Symbolit kategoriaan jossa on yhteensä 199 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 6.0 julkaisua vuonna 2010.

✴️ emojin käyttö

Voit käyttää ✴️ Kahdeksanteräinen tähti emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa ✴️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Kahdeksanteräinen tähti hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida ✴️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

✴️ symbolin koodaus

✴️ symbolin Unicode koodi on U+2734 U+fe0f ja ALT Alt+2734. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää ✴️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa ✴️.

✴️ Kahdeksanteräinen tähti emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 6.0 julkaisussa oli englanniksi Eight-Pointed Star. Vuonna 2010 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Symbols.

Yhteenveto ✴️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: ✴️ Kahdeksanteräinen tähti
  • Kategoria: Symbolit
  • Julkaisu: Unicode 6.0 (2010)
  • Unicode: U+2734 U+fe0f
  • ALT: Alt+2734
  • HTML: ✴️ tai ✴️
  • Englanniksi: Eight-Pointed Star (Symbols)