▪️ Musta pieni neliö hymiö

Mitä ▪️ tarkoittaa?

▪️ hymiön nimi on Musta pieni neliö, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Symbolit kategoriaan jossa on yhteensä 199 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 6.0 julkaisua vuonna 2010.

▪️ emojin käyttö

Voit käyttää ▪️ Musta pieni neliö emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa ▪️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Musta pieni neliö hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida ▪️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

▪️ symbolin koodaus

▪️ symbolin Unicode koodi on U+25aa U+fe0f ja ALT Alt+25aa. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää ▪️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa ▪️.

▪️ Musta pieni neliö emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 6.0 julkaisussa oli englanniksi Black Small Square. Vuonna 2010 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Symbols.

Yhteenveto ▪️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: ▪️ Musta pieni neliö
  • Kategoria: Symbolit
  • Julkaisu: Unicode 6.0 (2010)
  • Unicode: U+25aa U+fe0f
  • ALT: Alt+25aa
  • HTML: ▪️ tai ▪️
  • Englanniksi: Black Small Square (Symbols)