🇵🇲 St. Pierre & Miquelon lippu hymiö

Mitä 🇵🇲 tarkoittaa?

🇵🇲 hymiön nimi on St. Pierre & Miquelon, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Liput kategoriaan jossa on yhteensä 269 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Emoji 11.0 julkaisua vuonna 2018.

🇵🇲 emojin käyttö

Voit käyttää 🇵🇲 St. Pierre & Miquelon emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa 🇵🇲 emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla St. Pierre & Miquelon hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida 🇵🇲 hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

🇵🇲 symbolin koodaus

🇵🇲 symbolin Unicode koodi on U+1f1f5 U+1f1f2 ja ALT Alt+1f1f5. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää 🇵🇲, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa 🇵🇲.

🇵🇲 St. Pierre & Miquelon emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Emoji 11.0 julkaisussa oli englanniksi Flag: St. Pierre & Miquelon. Vuonna 2018 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Flags.

Yhteenveto 🇵🇲 hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: 🇵🇲 St. Pierre & Miquelon
  • Kategoria: Liput
  • Julkaisu: Emoji 11.0 (2018)
  • Unicode: U+1f1f5 U+1f1f2
  • ALT: Alt+1f1f5
  • HTML: 🇵🇲 tai 🇵🇲
  • Englanniksi: Flag: St. Pierre & Miquelon (Flags)