🏚️ Hylätty talo hymiö

Mitä 🏚️ tarkoittaa?

🏚️ hymiön nimi on Hylätty talo, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Matkustaminen ja paikat kategoriaan jossa on yhteensä 215 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 13.0 julkaisua vuonna 2020.

🏚️ emojin käyttö

Voit käyttää 🏚️ Hylätty talo emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa 🏚️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Hylätty talo hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida 🏚️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

🏚️ symbolin koodaus

🏚️ symbolin Unicode koodi on U+1f3da U+fe0f ja ALT Alt+1f3da. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää 🏚️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa 🏚️.

🏚️ Hylätty talo emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 13.0 julkaisussa oli englanniksi Derelict House. Vuonna 2020 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Travel & Places.

Yhteenveto 🏚️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: 🏚️ Hylätty talo
  • Kategoria: Matkustaminen ja paikat
  • Julkaisu: Unicode 13.0 (2020)
  • Unicode: U+1f3da U+fe0f
  • ALT: Alt+1f3da
  • HTML: 🏚️ tai 🏚️
  • Englanniksi: Derelict House (Travel & Places)