🛤️ Junarata hymiö

Mitä 🛤️ tarkoittaa?

🛤️ hymiön nimi on Junarata, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Matkustaminen ja paikat kategoriaan jossa on yhteensä 215 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 6.0 julkaisua vuonna 2010.

🛤️ emojin käyttö

Voit käyttää 🛤️ Junarata emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa 🛤️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Junarata hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida 🛤️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

🛤️ symbolin koodaus

🛤️ symbolin Unicode koodi on U+1f6e4 U+fe0f ja ALT Alt+1f6e4. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää 🛤️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa 🛤️.

🛤️ Junarata emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 6.0 julkaisussa oli englanniksi Railway Track. Vuonna 2010 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Travel & Places.

Yhteenveto 🛤️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: 🛤️ Junarata
  • Kategoria: Matkustaminen ja paikat
  • Julkaisu: Unicode 6.0 (2010)
  • Unicode: U+1f6e4 U+fe0f
  • ALT: Alt+1f6e4
  • HTML: 🛤️ tai 🛤️
  • Englanniksi: Railway Track (Travel & Places)