☁️ Pilvi hymiö

Mitä ☁️ tarkoittaa?

☁️ hymiön nimi on Pilvi, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Matkustaminen ja paikat kategoriaan jossa on yhteensä 215 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 6.0 julkaisua vuonna 2010.

☁️ emojin käyttö

Voit käyttää ☁️ Pilvi emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa ☁️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Pilvi hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida ☁️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

☁️ symbolin koodaus

☁️ symbolin Unicode koodi on U+2601 U+fe0f ja ALT Alt+2601. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää ☁️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa ☁️.

☁️ Pilvi emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 6.0 julkaisussa oli englanniksi Cloud. Vuonna 2010 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Travel & Places.

Yhteenveto ☁️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: ☁️ Pilvi
  • Kategoria: Matkustaminen ja paikat
  • Julkaisu: Unicode 6.0 (2010)
  • Unicode: U+2601 U+fe0f
  • ALT: Alt+2601
  • HTML: ☁️ tai ☁️
  • Englanniksi: Cloud (Travel & Places)