🌫️ Sumu hymiö

Mitä 🌫️ tarkoittaa?

🌫️ hymiön nimi on Sumu, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Matkustaminen ja paikat kategoriaan jossa on yhteensä 215 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 7.0 julkaisua vuonna 2014.

🌫️ emojin käyttö

Voit käyttää 🌫️ Sumu emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa 🌫️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Sumu hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida 🌫️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

🌫️ symbolin koodaus

🌫️ symbolin Unicode koodi on U+1f32b U+fe0f ja ALT Alt+1f32b. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää 🌫️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa 🌫️.

🌫️ Sumu emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 7.0 julkaisussa oli englanniksi Fog. Vuonna 2014 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Travel & Places.

Yhteenveto 🌫️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: 🌫️ Sumu
  • Kategoria: Matkustaminen ja paikat
  • Julkaisu: Unicode 7.0 (2014)
  • Unicode: U+1f32b U+fe0f
  • ALT: Alt+1f32b
  • HTML: 🌫️ tai 🌫️
  • Englanniksi: Fog (Travel & Places)