🎚️ Tason liukusäädin hymiö

Mitä 🎚️ tarkoittaa?

🎚️ hymiön nimi on Tason liukusäädin, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Tavarat ja esineet kategoriaan jossa on yhteensä 250 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 6.0 julkaisua vuonna 2010.

🎚️ emojin käyttö

Voit käyttää 🎚️ Tason liukusäädin emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa 🎚️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Tason liukusäädin hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida 🎚️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

🎚️ symbolin koodaus

🎚️ symbolin Unicode koodi on U+1f39a U+fe0f ja ALT Alt+1f39a. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää 🎚️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa 🎚️.

🎚️ Tason liukusäädin emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 6.0 julkaisussa oli englanniksi Level Slider. Vuonna 2010 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Objects.

Yhteenveto 🎚️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: 🎚️ Tason liukusäädin
  • Kategoria: Tavarat ja esineet
  • Julkaisu: Unicode 6.0 (2010)
  • Unicode: U+1f39a U+fe0f
  • ALT: Alt+1f39a
  • HTML: 🎚️ tai 🎚️
  • Englanniksi: Level Slider (Objects)