⏮️ Viimeinen kappalepainike hymiö

Mitä ⏮️ tarkoittaa?

⏮️ hymiön nimi on Viimeinen kappalepainike, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Symbolit kategoriaan jossa on yhteensä 199 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Unicode 1.1 julkaisua vuonna 1993.

⏮️ emojin käyttö

Voit käyttää ⏮️ Viimeinen kappalepainike emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa ⏮️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Viimeinen kappalepainike hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida ⏮️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

⏮️ symbolin koodaus

⏮️ symbolin Unicode koodi on U+23ee U+fe0f ja ALT Alt+23ee. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää ⏮️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa ⏮️.

⏮️ Viimeinen kappalepainike emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Unicode 1.1 julkaisussa oli englanniksi Last Track Button. Vuonna 1993 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Symbols.

Yhteenveto ⏮️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: ⏮️ Viimeinen kappalepainike
  • Kategoria: Symbolit
  • Julkaisu: Unicode 1.1 (1993)
  • Unicode: U+23ee U+fe0f
  • ALT: Alt+23ee
  • HTML: ⏮️ tai ⏮️
  • Englanniksi: Last Track Button (Symbols)