🇮🇴 Brittiläinen Intialainen Valtameren Alue lippu hymiö

Mitä 🇮🇴 tarkoittaa?

🇮🇴 hymiön nimi on Brittiläinen Intialainen Valtameren Alue, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Liput kategoriaan jossa on yhteensä 269 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Emoji 11.0 julkaisua vuonna 2018.

🇮🇴 emojin käyttö

Voit käyttää 🇮🇴 Brittiläinen Intialainen Valtameren Alue emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa 🇮🇴 emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Brittiläinen Intialainen Valtameren Alue hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida 🇮🇴 hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

🇮🇴 symbolin koodaus

🇮🇴 symbolin Unicode koodi on U+1f1ee U+1f1f4 ja ALT Alt+1f1ee. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää 🇮🇴, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa 🇮🇴.

🇮🇴 Brittiläinen Intialainen Valtameren Alue emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Emoji 11.0 julkaisussa oli englanniksi Flag: British Indian Ocean Territory. Vuonna 2018 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on Flags.

Yhteenveto 🇮🇴 hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: 🇮🇴 Brittiläinen Intialainen Valtameren Alue
  • Kategoria: Liput
  • Julkaisu: Emoji 11.0 (2018)
  • Unicode: U+1f1ee U+1f1f4
  • ALT: Alt+1f1ee
  • HTML: 🇮🇴 tai 🇮🇴
  • Englanniksi: Flag: British Indian Ocean Territory (Flags)