Käyntikortit hymiöllä

Luin hetki sitten artikkelin missä käyntikortteihin painettiin hymiö. Näin käyntikortit ovat varmasti mieleenpainuvat. =)

Ja nykyään pieni huumori erottaa positiivisesti muista kilpailijoista.

Myös sinä voit tehdä käyntikortit nykyään helposti itse. Esimerkiksi adPrint.fi tarjoaa ilmaisen ohjelman, jolla voit tehdä helposti käyntikorttien aineiston suoraan netissä.

Entrepreneur.com sivustolla ollut artikkeli sisälsi alla olevan kuvan:

Käyntikortit joissa on hymiöEikö olekin aika hieno käyntikortti!

Joskus saattaa käydä niin että kontakti ei enään muista tapaamisen jälkeen sinua. Mutta tälläinen kortti jää varmasti henkilön mieleen.

Ja kun se kaivetaan taskusta saa aikaa varmasti hymyn kontaktisi kasvoilla.

Päivän hyvä työ on siis tehty. Hehehe..

Joskus muutama vuosi sitten tämä olisi näyttänyt hieman oudolta, mutta nykyään facebook, whatsapp ja muut ohjelmat ovat tehneet hymiöistä niin arkipäiväisiä, että niitä voidaan hyvin käyttää myös yrityksen mainonnassa (vaikka kyseessä olisikin hieman tärkeämpi yritys).

Muistan toisen artikkelin jossa jopa kannustettiin käyttämään työsähköposteissa hymiöitä. Se antaa positiivisen yleiskuvan sinusta ja myös yrityksestä jota edustat.

Jotkus käyttävät myös vitsejä käyntikorteissa tai sähköposteissa, mutta vitsit ovat todella vaikeita käyttää oikein. Syy on siinä että huumorintaju on todella yksilöllistä. Se mikä naurattaa minua ei välttämättä uppoa sinuun ollenkaan.

Hymiöiden käytössä tätä ongelmaa ei ilmene. Hymynaama on kaikille käyttäjille kiva juttu.

Siksi käyntikortti hymiöllä varustettuna ei ole ollenkaan hullumpi idea.