Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Päivitetty 2.7.2021

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään käyttäjän kommenttien julkaisemista varten ja asiakasviestintään. Annettuun sähköpostiin toimitetaan ohjeet, joilla henkilö voi osallistua arvontoihin tai muihin sivustolla mainittuihin palveluihin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Mikäli et halua saada meiltä viestejä, tai haluat poistaa julkaisemasi kommentit, voit milloin tahansa ilmoittaa asiasta. Julkaistun kommentin muokkaamista tai poistamista varten sinun tulee ilmoittaa kommentin yhteydessä annettu sähköpostiosoite. Tällä varotoimenpiteellä varmistamme, että olet kommentin luoja.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot kaikista käyttäjistä, jotka ovat jättäneet kommentin lomakkeella:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Käyttäjän antama kommentti

Tallennamme rekisteriimme tiedot, jotka olet itse toimittanut sivuston kommenttilomakkeella tai lähettämällä sähköpostia. Tiedot rekisteröidään kotisivujen tietokantaan.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin henkilötiedot koostetaan henkilöltä itseltään verkkosivuston avulla kerätyistä tiedoista.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Emme luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoja säilytetään tietojärjestelmissä, jotka ovat teknisin keinoin suojattuja. Henkilöillä joilla on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin sitoo salassapito- ja vaitiolovelvollisuus.

Tarkastus- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Rekisteröity voi pyytää tietojensa tarkastusta ja/tai korjausta ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöön rekisteriä koskevissa asioissa ja toimittamalla kirjallisen ja allekirjoitetun pyynnön kirjeitse tai sähköpostitse.

Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöömme ja toimittamalla kirjallisen ja allekirjoitetun pyynnön kirjeitse tai sähköpostitse.

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti, joten pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojalauseketta toimintamme tai lainsäädännön muutoksen niin vaatiessa ilmoittamalla siitä verkkosivuillamme. Tämä tietosuojalauseke on voimassa toistaiseksi 2.7.2021 lukien.

Evästeet

Sivustolla käytetään evästeitä mainosten näyttämiseen ja sivuston kehittämiseen.

EvästeDomainTyyppiKuvausKesto
test_cookie.doubleclick.netMainosTämän evästeen on asettanut doubleclick.net. Evästeen tarkoituksena on selvittää, tukeeko käyttäjän selain evästeitä.15 minuuttia
IDE.doubleclick.netMainosGoogle DoubleClick käyttää ja tallentaa tietoja siitä, kuinka käyttäjä käyttää verkkosivustoa ja muita mainoksia ennen vierailua verkkosivustolla. Tätä käytetään näyttämään käyttäjille mainoksia, jotka ovat heille osuvia käyttäjäprofiilin mukaan.1 vuosi 24 päivää
CMID.casalemedia.comMainosEvästeen asettaa CasaleMedia. Evästettä käytetään tietojen keräämiseen kohdennetun mainonnan käyttökäyttäytymisestä.1 vuosi
CMPS.casalemedia.comMainosTämän evästeen on asettanut Casalemedia, ja sitä käytetään kohdistettuihin mainostarkoituksiin.3 kuukautta
uuid2.adnxs.comMainosNämä evästeet on asettanut AppNexus. Evästeet tallentavat tietoja, jotka auttavat erottamaan laitteet ja selaimet. Näitä tietoja käytimme alustan tarjoamien mainosten valitsemiseen ja mainoksen suorituskyvyn arviointiin ja attribuuttimaksuihin kyseisistä mainoksista.3 kuukautta
i.openx.netMainosEvästeen tarkoitus ei ole vielä tiedossa.1 vuosi
mc.quantserve.comMainosTämä eväste liittyy Quantserveen seuratakseen nimettömästi, miten käyttäjä on vuorovaikutuksessa verkkosivuston kanssa.1 vuosi 1 kuukausi
KTPCACOOKIE.pubmatic.comMainosTämän evästeen on asettanut pubmatic.com tarkistaakseen, ovatko kolmannen osapuolen evästeet käytössä käyttäjän verkkosivustolla.1 päivä
ab.agkn.comMainosTämän evästeen tämän verkkotunnuksen omistaa agkn. Evästettä käytetään kohdistamiseen ja mainostamiseen.1 vuosi
anj.adnxs.comMainosEi kuvausta saatavilla.3 kuukautta
CMPRO.casalemedia.comMainosTämän evästeen on asettanut Casalemedia, ja sitä käytetään kohdistettuihin mainostarkoituksiin.3 kuukautta
CMST.casalemedia.comMainosEvästeen asettaa CasaleMedia. Evästettä käytetään tietojen keräämiseen kohdennetun mainonnan käyttökäyttäytymisestä.1 päivä
CMRUM3.casalemedia.comMainosTämän evästeen on asettanut Casalemedia, ja sitä käytetään kohdistettuihin mainostarkoituksiin.1 vuosi
KADUSERCOOKIE.pubmatic.comMainosPubmatic.com asettaa evästeen tunnistamaan kävijöiden verkkosivustot tai laitteet, joilla he vierailevat PubMaticin kumppanien verkkosivustolla.3 kuukautta
rlas3.rlcdn.comMainosEvästeen asettaa rlcdn.com. Evästettä käytetään vastaavien mainosten näyttämiseen kävijälle sekä rajoitetaan vierailijan näkemää aikaa ja mitataan myös kampanjan tehokkuutta.1 vuosi
pxrc.rlcdn.comMainosEvästeen tarkoituksena on tunnistaa kävijä tarjoamaan asiaankuuluvaa mainosta.2 kuukautta
uid.addthis.comMainosTätä evästettä käytetään mittaamaan verkkosivuston kävijöiden määrää ja käyttäytymistä nimettömästi. Tiedot sisältävät käyntien lukumäärän, vierailun keskimääräisen keston verkkosivustolla, käydyillä sivuilla jne. Kohdennettujen mainosten käyttäjien mieltymysten ymmärtämiseksi paremmin.1 vuosi 1 kuukausi
_ga.xn--hymit-mua.comAnalyticsTämän evästeen on asentanut Google Analytics. Evästettä käytetään kävijän, istunnon, kampanjan tietojen laskemiseen ja sivuston käytön seuraamiseen sivuston analyysiraportissa. Evästeet tallentavat tietoja nimettömästi ja antavat satunnaisesti tuotetun numeron yksilöivien kävijöiden tunnistamiseksi.2 vuotta
_gid.xn--hymit-mua.comAnalyticsTämän evästeen on asentanut Google Analytics. Evästettä käytetään tietojen tallentamiseen siitä, kuinka kävijät käyttävät verkkosivustoa, ja se auttaa luomaan analyysiraportin verkkosivuston toiminnasta. Kerätyt tiedot, mukaan lukien kävijämäärä, lähde, mistä he ovat tulleet, ja nimetön muotoiset sivut.1 päivä
__gads.xn--hymit-mua.comAnalyticsTämän evästeen on asettanut Google ja se on tallennettu nimellä dounleclick.com. Tätä evästettä käytetään seuraamaan, kuinka monta kertaa käyttäjät näkevät tietyn ilmoituksen, joka auttaa mittaamaan kampanjan menestystä ja laskemaan kampanjan tuottamat tulot. Nämä evästeet voidaan lukea vain verkkotunnuksesta, johon se on asetettu, joten ne eivät seuraa mitään tietoja selatessaan muita sivustoja.1 vuosi 24 päivää
__cf_bm.xn--hymit-mua.comToimivaTämän evästeen on asettanut CloudFlare. Evästettä käytetään Cloudflare Bot Managementin tukemiseen.30 minuuttia
na_tc.addthis.comToimivaTämän evästeen on asettanut toimittaja Addthis. Tätä evästettä käytetään sosiaalisen median jakamisen seurantapalveluun.1 vuosi 1 kuukausi
na_id.addthis.comToimivaAddthis.com on asettanut tämän evästeen mahdollistamaan linkkien jakamisen sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebook ja Twitter1 vuosi 1 kuukausi
ouid.addthis.comToimivaEväste on Addthisin asettama, mikä mahdollistaa verkkosivuston sisällön jakamisen eri verkostoitumis- ja sosiaalisen jakamisen verkkosivustoilla.1 vuosi 1 kuukausi
na_rn.dlx.addthis.comToimivaTätä evästettä käytetään vierailijan tunnistamiseen palatessaan sisään. Tämä eväste antaa mahdollisuuden kerätä tietoja käyttäjien käyttäytymisestä ja mahdollistaa jakamistoiminnon, jonka tarjoaa Addthis.com1 kuukausi
na_sr.dlx.addthis.comToimivaTämän evästeen on asettanut Addthis.com. Tätä evästettä käytetään linkkien jakamiseen sosiaalisen median alustoilla.1 kuukausi
na_srp.dlx.addthis.comToimivaTätä evästettä käytetään vierailijan tunnistamiseen palatessaan sisään. Tämä eväste antaa mahdollisuuden kerätä tietoja käyttäjien käyttäytymisestä ja mahdollistaa jakamistoiminnon, jonka tarjoaa Addthis.com1 minuutti
na_sc_e.dlx.addthis.comToimivaTätä evästettä käytetään vierailijan tunnistamiseen palatessaan sisään. Tämä eväste antaa mahdollisuuden kerätä tietoja käyttäjien käyttäytymisestä ja mahdollistaa jakamistoiminnon, jonka tarjoaa Addthis.com1 kuukausi
__cfduid.cloudflare.comTarpeellinenCdn-palvelut, kuten CloudFlare, käyttävät evästettä yksittäisten asiakkaiden tunnistamiseen jaetun IP-osoitteen takana ja suojausasetusten soveltamiseksi asiakaskohtaisesti. Se ei vastaa mitään verkkosovelluksen käyttäjätunnusta, eikä se tallenna henkilökohtaisia ​​tietoja.1 kuukausi
u.agkn.comMuuTämän evästeen tarkoitus on kohdistaa ja markkinoida. Tämän evästeen verkkotunnus liittyy Bombora-nimiseen yritykseen Yhdysvalloissa.1 vuosi
_gat.xn--hymit-mua.comEsitysGoogle Universal Analytics on asentanut nämä evästeet pyyntötaajuuden rajoittamiseksi rajoittaakseen tietojen keräämistä suuren liikenteen sivustoissa.1 minuutti
d.quantserve.comEsitysTämä eväste seuraa nimettömiä tietoja siitä, miten kävijät käyttävät verkkosivustoa.3 kuukautta

Miten evästeitä hallitaan ja miten ne poistetaan

Voit poistaa evästeitä ja muokata niiden hallintaa internetselaimen asetuksista. Voit estää uusien evästeiden tallennuksen, poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai pyytää ilmoitusta ennen uusien evästeiden tallentamista.

Lisää tietoa evästeiden hallinnasta: http://www.aboutcookies.org/

Googlen mainosevästeet

Google käyttää evästeitä mainoksissa, joita se näyttää yhteistyökumppaniensa sivustoilla, kuten Google-mainoksia näyttävillä tai Googlen hyväksymiin mainosverkostoihin kuuluvilla sivustoilla. Kun käyttäjä vierailee Googlen kumppanin sivustolla, käyttäjän selaimeen voidaan tallentaa eväste.

Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, myös Google, käyttävät evästeitä. Niiden avulla ne näyttävät mainoksia sellaisten tietojen perusteella, jotka on saatu käyttäjän aiemmista vierailuista sivustollasi tai muilla sivustoilla.

Googlen mainosevästeiden avulla Google ja sen kumppanit voivat näyttää mainoksia käyttäjille niiden tietojen perusteella, jotka on saatu käyttäjien käynneistä sivustollamme ja/tai muilla sivustoilla.

Voit poistaa räätälöidyn mainonnan käytöstä Mainosasetuksissa.

Voit poistaa käytöstä räätälöityyn mainontaan liittyvät kolmannen osapuolen evästeet sivulla www.aboutads.info.