🧑🏼‍⚕️ Terveydenhoitoalan työntekijä: keskipitkän vaalea ihon sävy hymiö

Mitä 🧑🏼‍⚕️ tarkoittaa?

🧑🏼‍⚕️ hymiön nimi on Terveydenhoitoalan työntekijä: keskipitkän vaalea ihon sävy, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Ihmiset ja keho kategoriaan jossa on yhteensä 454 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Emoji 12.1 julkaisua vuonna 2019.

🧑🏼‍⚕️ emojin käyttö

Voit käyttää 🧑🏼‍⚕️ Terveydenhoitoalan työntekijä: keskipitkän vaalea ihon sävy emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa 🧑🏼‍⚕️ emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Terveydenhoitoalan työntekijä: keskipitkän vaalea ihon sävy hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida 🧑🏼‍⚕️ hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

🧑🏼‍⚕️ symbolin koodaus

🧑🏼‍⚕️ symbolin Unicode koodi on U+1f9d1 U+1f3fc U+200d U+2695 U+fe0f ja ALT Alt+1f9d1. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää 🧑🏼‍⚕️, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa 🧑🏼‍⚕️.

🧑🏼‍⚕️ Terveydenhoitoalan työntekijä: keskipitkän vaalea ihon sävy emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Emoji 12.1 julkaisussa oli englanniksi Health Worker: Medium-Light Skin Tone. Vuonna 2019 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on People & Body.

Yhteenveto 🧑🏼‍⚕️ hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: 🧑🏼‍⚕️ Terveydenhoitoalan työntekijä: keskipitkän vaalea ihon sävy
  • Kategoria: Ihmiset ja keho
  • Julkaisu: Emoji 12.1 (2019)
  • Unicode: U+1f9d1 U+1f3fc U+200d U+2695 U+fe0f
  • ALT: Alt+1f9d1
  • HTML: 🧑🏼‍⚕️ tai 🧑🏼‍⚕️
  • Englanniksi: Health Worker: Medium-Light Skin Tone (People & Body)