🧑🏼‍🦳 Henkilö: keskikokoinen vaalea ihonväri, valkoiset hiukset hymiö

Mitä 🧑🏼‍🦳 tarkoittaa?

🧑🏼‍🦳 hymiön nimi on Henkilö: keskikokoinen vaalea ihonväri, valkoiset hiukset, joka kuvastaa hyvin sen merkitystä. Se kuuluu Ihmiset ja keho kategoriaan jossa on yhteensä 454 hymiötä. Kyseinen hymiö symboli oli osa Emoji 12.1 julkaisua vuonna 2019.

🧑🏼‍🦳 emojin käyttö

Voit käyttää 🧑🏼‍🦳 Henkilö: keskikokoinen vaalea ihonväri, valkoiset hiukset emojia yksinkertaisesti kopioimalle sen samalla tavalla kuin kopioisit tekstiä. Maalaa 🧑🏼‍🦳 emoji ja käytä näppäinyhdistelmää CTRL+C kopioimiseen tai CTRL+V liittämiseen. Puhelimella kopioiminen tapahtuu maalaamalla Henkilö: keskikokoinen vaalea ihonväri, valkoiset hiukset hymiö ja valitsemalla haluttu toiminta puhelimen valikosta. Käytössäsi on myös yllä oleva painike, jolla voit kopioida 🧑🏼‍🦳 hymiön leikepöydällesi ja liittää sen haluamaasi tekstiin.

🧑🏼‍🦳 symbolin koodaus

🧑🏼‍🦳 symbolin Unicode koodi on U+1f9d1 U+1f3fc U+200d U+1f9b3 ja ALT Alt+1f9d1. HTML:ssä hymiöt voidaan lisätä käyttämällä kirjainyhdistelmää 🧑🏼‍🦳, joka on desimaalilukuna, tai vastaavaa HEX-järjestelmän mukaista merkkijonoa 🧑🏼‍🦳.

🧑🏼‍🦳 Henkilö: keskikokoinen vaalea ihonväri, valkoiset hiukset emoji englanniksi

Emojin alkuperäinen nimi Emoji 12.1 julkaisussa oli englanniksi Person: Medium-Light Skin Tone, White Hair. Vuonna 2019 julkaistun hymiön englanninkielinen kategoria on People & Body.

Yhteenveto 🧑🏼‍🦳 hymiöstä

  • Symboli sekä nimi: 🧑🏼‍🦳 Henkilö: keskikokoinen vaalea ihonväri, valkoiset hiukset
  • Kategoria: Ihmiset ja keho
  • Julkaisu: Emoji 12.1 (2019)
  • Unicode: U+1f9d1 U+1f3fc U+200d U+1f9b3
  • ALT: Alt+1f9d1
  • HTML: 🧑🏼‍🦳 tai 🧑🏼‍🦳
  • Englanniksi: Person: Medium-Light Skin Tone, White Hair (People & Body)